Ski

Sesongen 2020/2021

Berger IL starter opp skitrening mandag 12. oktober kl. 18.00.  

Trenerne ønsker gamle og nye utøvere velkommen til morsom trening!

Mandager:  kl. 18.00 – 19.30 rulleski. Oppmøte Sande Videregående skole.

Torsdager: kl. 18.00 – 19.30 på Berger skole (ta med staver, hodelykt, refleksvest og hansker) Spenst, hurtighet og basis trening.

I tillegg er det kapasitetsøkt på tirsdager for de eldste oppmøte Berger Kafe kl. 18:30 – 19:45. Hufseøkt, ta med staver, hodelykt og refleksvest. 

Vi deler som regel opp treningene i 2 grupper. Gruppe 1 : 8 – 12 år og gruppe 2: 13 – 17 år.

Trenere: David Ekroll, Marius Thrane og Margrethe Havre. Lene Ebbestad og Per Ove Sjøl er trenere på styrketreningen på torsdager. 

Skigruppen

Vi er en liten men aktiv skigruppe i laget. Vi har fellestreninger mandager og torsdager fra kl. 18.00 – 19.30. På barmark møtes vi ved Berger skole, når snøen har meldt sin ankomst møtes vi ved Seterdammen, der vi disponerer en varmestue og skiløypene starter.

Skigruppa arrangerer også de populære onsdagsrennene. 

Sesongen 2019/2020 ble, til tross for dårlige snøforhold, en fantastisk sesong for Berger IL ski som vil gå inn i historien som en av de beste. Gode treningsøkter gjennom høsten gav mange gode resultater på skirenn i vinter. Berger Ski har vært på pallen mange ganger gjennom sesongen. 

Johanna Vedal Sjøl, Jens Kristoffer Dyrdahl og Sivert Ekroll leverte sterke resultater i Hovedlandsrennet Nybygda for 15 – 16 åringer. I konkurranse med over 900 skiløpere fra hele landet, leverte de alle 3 meget sterke løp. 5 km klassisk ble Johanna nr. 25 i J 15 år og gutta fulgte opp med 6. pl. til Sivert og 7. pl. til Jens Kristoffer. På sprinten ble Jens Kristoffer nr. 25 og Sivert ble nr. 6. Gutta gikk sammen på stafettlaget for Telemark og Vestfold sitt 1 lag og ble nr. 6 totalt, Johanna gikk en knalletappe med 14. beste etappetid for Telemark og Vestfolds lag og ble nr. 27. Jens og Sivert ble tatt ut til å gå kong Haralds ungdomsstafett i Kollen. Eline Ekroll ble nr. 7 og 21 på 3 km klassisk og skøyting under Ungdommens Holmenkollrenn. 

Jørgen Bertram Dyrdal gikk Norges cup for juniorer og ble sammenlagt nr. 10 i cupen. Det ble dessverre ikke junior NM i 2020 og ungdomsbirken pga convid -19. 

Berger Ski har deltatt på 32 renn gjennom vinteren. Pga snømangel ble det ikke avviklet onsdagsrenn.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Skigruppa, i samarbeid med anleggsnemda, har ansvar for at sporene i løypene på Berger er kjørt. Kvaliteten i løypene våre på Berger har tradisjon for å være meget gode og blant de bedre i vårt distrikt. Du kan sjekke forholdene i løypa daglig ved å ringe løypetelefonen på 815 50 690. Du kan også gå inn på skisporet.no, hvor du kan følge med på når og hvor tråkkamaskina har vært, og komme til helt ferske og perfekte spor i Bergermarka! Vi har gps i løypemaskinen som muliggjør dette.

Trykk her og du finner kart over løypenettet vårt.

Kontaktperson: Marit Hurum Aulie på tlf 95 86 26 35.


Link til «Min idrett»