Barneidretten

På Berger er det en lang tradisjon for “onsdagsløpet” som foregår i parken på Nedre Berger. Der løper barna en runde i parken med innlagte hinder og med startnummer på brystet. Dette er en fin anledning for sosialt samvær for barn, foreldre, besteforeldre, venner og kjente, mange tar med kaffe og nistepakke og koser seg både før og etter løpet.

I vinterhalvåret har vi tilgang til gymsalen på Berger, noe vi kommer til å benytte oss av. Håpet for vinteren er at det skal komme masse snø og at det kan bli ulike aktiviteter i sammenheng med onsdagrennet som er i skiløypa på Berger.

Barneidretten blir drevet av foreldre, og det er alltid bruk for flere som kan bidra. Om du kan tenke deg å hjelpe til med organisering og gjennomføring, ta kontakt med en av oss !(se nederst for kontaktinfo).

Høsten 2017, første løp 6 september 17.30

Vi starter opp igjen med høstens første onsdagsløp i uke 36. Deretter møtest vi i parken på Berger kl 17.30 fram til høstferien for skolene som er i uke 40. Fra uke 41 møtest vi på gymsalen på tidligere Berger skole, og når snøen kommer blir det skilek/ snøaktivitet i skiløypen på Berger. Følg med her/ på facebook for nærmere informasjon etterhvert.

6 september: onsdagsløpet

13 september: løp+ «liten ball» i parken etter løpet for de som har lyst

20 september løp+ stafett i parken etter løpet for de som har lyst

27 september: løp + lengde hopp på stranden ved parken for de som har lyst

4 oktober- høstferie, ingen onsdagsløp

Kontaktpersoner for barneidretten:
Arna Blikom      900 16 411
Line Gjerdahl    995 97 412
Renate Thormodsrud  928 60 190

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.