Eiker skifestival 2020

Eiker skifestival sprintstafett 06.02 og langløp 09.02.2020

Eiker Skifestival sprintstafett var 6. februar som skaper mye glede og spenning i en fantastisk atmosfære med fakler rundt omkring. Denne stafetten er for kl. 11-12 år, i tillegg til klassene 13-14, 15-16, junior og senior. Sammen med 158 lag på Heistamoen stilte Berger med 2 lag. Maren Berven Agard og Filippa Luther stilte i jenter 11 -12 år. Isac Luther og Adrian Aulie stilte i klasse 13 -14 år. De gav alt i heatene og kjempet godt med de andre lagene. Gøy å gå sammen på lag.

Søndag var det klart for langløp på Heistadmoen og Berger 3 løpere gjorde det meget godt. I klasse G/J 15 år gikk de 10 km klassisk. Johanna Vedal Sjøl var med og kjempet om førsteplassen i J15 år. Det ble en sterk 2. plass kun 6 sekunder bak vinneren Kristin Roland fra Skrim. Sivert Ekroll gikk og et godt løp og vant G15 år. Seier ble det også på Eline Ekroll i J 13 år, hun gikk fellesstart sammen med de eldre jentene på 14 år og det var veldig gøy. Det var 3 fornøyde skiløpere som tross vær og vind hadde en flott skiopplevelse.

Det er meget varierende vinterforhold i år og Berger skiløperne stiller ivrige opp på trening og skirenn selv om det er snøvær, regn, vindvær og sol.

Resultater Eiker skifestival 2020

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s