SKI NM KONNERUD 2020

Ski-NM på Konnerud avsluttes med stafett. Tross manglende snø, ordnet det seg for Konnerud som fikk kjørt inn tonnevis med snø fra Kongsberg forrige uke.
Det har vært både små og store stjerner med i norgesmesterskapet, som for eksempel Therese Johaug og Petter Northug. Sistnevnte hadde et slags «minicomeback» på søndagens stafett, etter å ha lagt skiene på hylla i fjor.
Blant de mindre stjernene, er Bergers store stoltheter: Alv Skjeldal, Jørgen Dyrdahl og Jarle Mogensen. Sammen gikk de tre søndagens stafett med nummer 136 på ryggen for Berger IL, der de ble nummer 127.
Storfavoritten Lyn, med en olympisk mester og en verdensmester på laget, var i en egen klasse under herrestafetten.
Laget til Johan Tjelle, Simen Hegstad Krüger og Hans Christer Holund gikk inn på tida 1.01.05,6, hele 31,1 sekunder foran Lillehammer Skiklubb. Åsen IL ble nummer tre med tida 31,5.
Jarle Mogensen er «veteranen» blant de tre, og går til vanlig mosjonsrenn. Både Jørgen Dyrdal og Alv Skjeldal er førsteårs juniorer. Så da de stilte opp til start på Konnerud var det mest for gøy.
Etter rennet var Jørgen Dyrdahl godt fornøyd med eget løp. Han hadde hatt som mål å veksle som 100. mann, men knuste målet sitt, og vekslet som nummer 70. I utgangspunktet var det bare å bli nummer 100 som var målet.
Laget fra Berger var med for gøy. Og det var første gang Berger hadde stafettlag i NM
Alv Skjeldal var også fornøyd med sin etappe. Han har ikke hatt så mange økter på ski og har prioritert sykkel til nå.
Det har som kjent vært lite snø i Svelvik og distriktet rundt denne vinteren, og Skjeldal har syklet mye. Men det har blitt litt ski også.
Det har blitt gått noen bra økter på Vestskauen og Konnerud. På onsdag var vi på MIF-hytta og gikk. På starten av sesongen hadde alle aktive i Berger IL en samling på Geilo, og der ble det ei hel helg med ski.
Jarle var fornøyd med sitt løp selv om han synes det var tungt ute på de 10 km han skulle gå. Han gikk laget inn til plass 127 etter ti kilometer.
Alt i alt var alle gutta på laget fornøyd med innsatsen, og de er enige i at det var gøy å stille lag i Bergers farger under NM.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s