Idrettsprisen 2019 til Jørgen B. Dyrdahl

Jørgen mottok i dag Idrettsprisen 2019. jc3b8rgen-dyrdahl-i-fint-driv-ble-nr-7-i-g15-c3a5r.png

Dette er sjette gangen idrettsprisen blir delt ut av Fitnessplanet.
Den deles ut til noen som har utmerket seg innen sin idrett det siste året. I år ble det  langrennsløper Jørgen Bertram Dyrdahl fra Berger IL som mottok prisen.
– Vedkommende har drevet sin idrett og konkurrert i flere år, en idrett som krever allsidighet og full innsats over hele året. Det var først for to år siden, etter en god plassering i Ungdommens Holmenkollrenn at treningen ble mer organisert og systematisk. Det har allerede gitt til dels oppsiktsmessige resultater i høyere årsklasser og på seniornivå, til tross for at Jørgen ikke har fylt 16 år.

Som person er Jørgen rolig, inkluderende og hjelper ofte de yngre på treningen, han oppleves som et positivt forbilde for alle i skigruppa.

Dyrdahl følger i dag Olympiatoppens treningsprogram og trener mellom ti og tjue timer per uke.
Resultatmessig har han seire i Ungdomsbirken Trippel, løp , sykkel og ski.  Han har topp plassering i årets Hovedlandsrenn på ski, både i fristil og sprint. I fjorårets utgave av Blindevannet rundt satte han ny løyperekord. Han vant  årets Montebelorenn på 27 km.  Og under Blinkfestivalen Classic i forrige uke kom han på 2. plass i gutter 17/18, han slo alle 18 åringene på rulleski. thumbnail_IMG_38931001

Fra høsten begynner Jørgen på toppidrettslinja ved Drammen VGS, ambisjonene er klare han ønsker å komme med på det norske herrelandslaget i langrenn etter hvert.

– Tusen takk, dette var veldig overraskende og gøy. Jeg har hørt om denne prisen og er veldig takknemlig for å motta den i år. Dette vil inspirere meg videre.
Dyrdahl får en pokal, et diplom og 5000 kroner.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s