Sommeraktive utøvere

Selv om det har vært ferie og avslapping har ikke skiløperne på Berger ligget på latsiden.  Denne sommeren har 10 utøvere deltatt på forskjellige sommerskiskoler.  Isac, Adrian, Eline og Johanna var med på Sommerskiskolen i Bø for andre gang.  Maren og Filippa deltok for første gang.  Dette er ei uke full av mange fine treninger og andre opplevelser. I løpet av 5 dager vil deltagerne få gode opplevelser og ikke minst gode treningsøkter med noen av verdens beste skiløpere. I løpet av uken vil man som deltager øke sin kunnskap om trening, kosthold og kanskje skaffer seg vennskap for livet.Det hele avsluttes med rulleskirenn i Lunde. Resultatene fra rennet finner du her.

Jørgen, Jens, Sivert og Jacob valgte i år å reise på Sommerskiskole til Holmenkollen.  Dette er også ei uke med mye god trening og sosialt samvær.

Jørgen og Jens har deltatt på Blink festivalen i Sandnes.

 

Blinkfestivalen er en tredagers rulleskifestival med langløp, motbakkeløp og sprint.  Det startet med Blink Classiscs på 20 KM.  Det var felles start for gutter 15/16, 17/18 og 19/20 dette ble en stor startpulje med over 200 startende.  Jørgen gjorde et godt løp i gutter 17/18, her endte han på 2. plass, han slo alle 18 åringene. Jens kom på 20 plass etter et flott løp i gutter 15/16.   Lysebotn opp, et motbakkeløp der man kan velge 1,2 eller 7,5 km.  Jørgen gikk for 1. gang hele distansen som eliten 7,5 km. Hans oppgave var å gå kontrollert og disponere fornuftig. Han kom med det inn på en grei 6. plass i gutter 17. Jens gikk 2 km i gutter 15 og fikk en 12 pl. Festivalen avsluttes med sprint. Jørgen og Jens kom til kvartfinale men som de yngste i sin gruppe ble de eldre litt for raske.

Vi ser frem til nye konkurranser og masse god trening før sesongstart på snø.  Husk å holde av 7. september og møt opp til Blindevannet rundt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s