Meget god innsats av Berger IL skigruppe i Oslo Skifestival 2019

15 Berger IL skiløpere og støtteapparat hadde en flott helg under Oslo Skifestival. Det var i år deltakerrekord, med 4500 starter fordelt over de to dagene skifestivalen ble arrangert. Skiløperne fra Berger IL fikk bryne seg på de tøffe løypene i Kollen i knallhard konkurranse med løpere fra store deler av sør, øst og midt Norge.

Lørdag var 11 spreke Berger skiløpere med å skøytet i Holmenkollen. Alle 11 gjorde gode løp i de krevende og tøffe løypene i nasjonalanlegget i Kollen.

I J12 år gikk Eline meget godt og ble nr. 2 av 155 fullførte jenter i klassen.

Adrian gikk i G12 år sammen 180 gutter. Han gikk et meget godt renn og gav absolutt alt som vanlig og lå rett ut i målområdet.

Isac gikk for første gang i Kollen i klasse G13 år. Han jobbet hardt og godt i de harde løypene sammen med 195 i klassen.

Johanne gikk et godt skøyterenn i J 13 år. Det var meget god konkurranse i klassen med 155 jenter.

I gutter 14 år stilte Berger med Jens Kristoffer , Kristoffer og Sivert, sammen med 117 gutter i klassen.  Sivert kapret en fin 7. plass, Jens Kristoffer fulgte opp med en 28. plass og Kristoffer ble nr. 48.

I  gutter G 15 år gikk Jakob Kristoffer 5 km i tøffe Kollen løyper og gav alt.

Jørgen Bertram  og Alv Sigurd  konkurrerte i G16 år – 5 km. Begge liker tøffe løyper og fikk smake godt på melkesyra.  Jørgen gikk nok et sterkt løp og var i teten av løpet hele veien. Det ble en meget sterk 6. plass.

Søndag 20. januar stilte Berger IL med 4 stafettlag og 2 gutter G 16 år jaktart

Maren Berven Agard, Frej Vatnedal og Filippa Luter gikk i klassen mix 8 – 10 år, sammen med 152 lag. De klarte en utrolig bra og kom på 3. plass av 152 lag og var kjempe fornøyde.

J 13 – 14 år stilte Berger IL med Johanna Vedal Sjøl , Johanne Berven Agard og Eline Ekroll. De gikk også meget godt og ble nr. 21 av 59 lag.

Berger IL hadde med 2 lag i G 13 – 14 år. Kristoffer Aulie, Sivert Ekroll og Jens Kristoffer Dyrdahl gikk for Berger IL 1 . Gode etapper av alle 3 og laget kom til slutt på en meget sterk 4. plass. Det andre laget til Berger IL gikk Isac Luther, Adrian Aulie og Bjørn Berven Agard super innsats og gode løp på alle sammen, de ble nr. 66.

For 15 og 16 åringene var det jaktstart 5 km klassisk. Jørgen Bertram Dyrdahl og Alv Sigurd Skjeldal stilte til start og gikk 2 runder a 2,5 km med 68 stk. i klassen. Spennende og tøffe løyper. Jørgen viser at han er stabil i toppen av klassen og gikk inn til en sterk 5 plass. Alv gikk et godt løp og gikk seg opp på listene fra lørdagen.

Resultater Oslo Skifestival 2019

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s