UngdomsBirken løp

Berger IL stilte med 5 utøvere i UngdomsBirken løp lørdag 9. juni.

Løypa er ca 4 km og går i fint terreng med start og mål ved Håkons Hall, i Lillehammer. Lørdag var det strålende sol og opp mot 30 varmegrader og flotte tørre forhold.

Topp innsats og veldig gode plasseringer på alle våre utøvere. Løperne klarte å porsjonere kreftene fornuftig i varmen og de hadde nok krefter som holdt til en god sluttspurt. I G 15 år stilte Alv S. Skjeldal og Jørgen B. Dyrdahl til start sammen med 80 gutter. Alv S. Skjeldal imponerte stort og ble nr. 2 i klasse G15  med en solid sluttspurt om 2. plassen, kun 5 sekunder fra seieren. Alv løp på den sterke tiden 12:53. Jørgen B. Dyrdahl  løp også godt og leverte nok en gang et kjempe løp og ble nr. 7 på tiden 13:36.

I G 13 år var det 70 gutter som skulle kjempe om plassene, fra Berger IL deltok Jens Kristoffer Dyrdahl, Kristoffer Aulie og Sivert Ekroll. Sivert Ekroll imponerte stort og klarte å hold unna for de andre og vant sin klasse med 3 sekunder, på tiden 13:36. Jens og Kristoffer løp også godt i varmen og kjempet om plassene helt til mål. Jens ble nr. 16 på tiden 14 :46 og Kristoffer ble nr. 26  på tiden 15:48. Kristoffer hadde dagens beste spurt og forserte mange konkurrenter på oppløpet.

Det var en meget fornøyd gjeng etter dagens store innsats på Lillehammer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s